Danskostuum ontwerp

Zaina dance costume is gespecialiseerd in het maken van op maat danskostuums. We maken kostuums met mooie kwaliteit stoffen, fijntjes opgewerkt met blinkende stenen, kralen en parels. Elke kostuum is een uniek exemplaar met een mooie pasvorm. Hieronder geef ik een beeld van ons atelier en werkwijze van ontwerpen. We maken ook bij passende accessoires zoals bolero ‘s, armbanden en handschoenen.

In the making of a dance costume zie je de werkwijze van sketch tot het eind product.

We zijn gespecialiseerd in het maken van fijn borduur details, zoals deze patches, voor elk buikdanskostuum worden unieke designs gemaakt. De stenen die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit.

Bij Zaina dance costumes staat de klant centraal, we maken danskostuums precies naar de wensen van de klant. Elke kostuum wordt nauwkeurig door gepast in passessies, rokken worden afgespeld, belt en top worden op maat gemaakt. Elke stap kan ook nog aanpassingen gemaakt worden aan het kostuum, zo kan de klant ook aangeven als ze iets net iets anders wilt hebben.

Bij de laatste passessie, wordt als laatste het kostuum getest , door er even in te gaan dansen, zo kunnen we zien of alles goed blijft zitten, of bijvoorbeeld of de rok de juiste lengte heeft en er niet op gestapt kan worden.

Passessie, dit kostuum heeft fijn handborduurwerk, de body is op maat gemaakt zodat de body mooi aansluit op het lichaam. De belt heeft mooie glas AB stenen en de body heeft schouder patches die fijn geborduurd zijn met hand gemaakte franjes en blinkende glasstenen. De body, broek en rok is verder bewerkt met blauw/goud kant.

Zaina dance costumes maakt prachtige op maat gemaakte bolero’s , ze worden met de hand opgewerkt met mooie steentjes en parels, die perfect bij jouw kostuum passen.

 

Ook worden er mooie schouderpatches gemaakt. Elke ontwerp is weer een uniek design die perfect bij het danskostuum past.

Detail van op maat gemaakt buikdanskostuum, de franje is handgemaakt en het kostuum is rijk bewerkt met kralen, bling AB stenen, regenboog stenen en parels.

Detail van op maat gemaakt buikdansbelt. Dit buikdans kostuum heeft mooie glinster AB stenen en blauwe stenen. Het zijn hoge kwaliteit glasstenen.

Detail van borduurwerk op belt, met parels en glinsterende  AB glasstenen.

Er worden ook mooie 3D bloemen gemaakt.

Passessie van buikdanskostuum.Bling bling stenen en hand gemaakte patches.

Bij Zaina Dance Costumes worden ook mooie Bling Bling accessoires gemaakt om je outfit compleet te maken.