• Zaina Danskostuums is gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte danskostuums voor dames, heren en dansgroepen.
  • We maken buikdans kostuums met prachtige kwaliteitsstoffen, fijn versierd met glanzende stenen, kralen en parels.
  • Elk danskostuum is een uniek ontwerp met een mooie pasvorm.
  • Je kunt hieronder video’s bekijken van onze op maat gemaakte danskostuums.
  • We maken buikdans kostuums, maar ook danskostuums voor andere dansstijlen.
  • Ook kun je bij ons terecht voor op maat gemaakte bolero’s & bling bling dansaccessoires.
  • We vermaken ook danskostuums, kom gerust een keer langs dan bespreken we de mogelijkheden.

Je kunt een afspraak maken en ons bezoeken in onze ontwerpstudio in Apeldoorn. Dan kan je een op maat gemaakt danskostuum laten ontwerpen of buikdans kostuums passen uit de collectie.

Of

Laat ons in je e-mail weten wat je wensen zijn voor stijl, stof, decoraties, borduurwerk, franjes, 1 of 2 splits in rok, mouwen etc. Dan stuur ik je een ontwerp, afbeeldingen van stofstalen & prijsopgave.

 Laat in de e-mail ook je maten weten:

Buste :
Onder Buste :
Taille :
Hoge heup (bovenkant van rok) :
Lage heup (breedste deel van de heup):
Rok lengte:

In the making of a dance costume zie je de werkwijze van sketch tot het eind product.

We zijn gespecialiseerd in het maken van fijn borduur details, zoals deze patches, voor elk buikdanskostuum worden unieke designs gemaakt. De stenen die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit.

Bij Zaina dance costumes staat de klant centraal, we maken danskostuums precies naar de wensen van de klant. Elke kostuum wordt nauwkeurig door gepast in passessies, rokken worden afgespeld, belt en top worden op maat gemaakt. Elke stap kan ook nog aanpassingen gemaakt worden aan het kostuum, zo kan de klant ook aangeven als ze iets net iets anders wilt hebben.

Bij de laatste passessie, wordt als laatste het danskostuum getest , door er even in te gaan dansen, zo kunnen we zien of alles goed blijft zitten, of bijvoorbeeld of de rok de juiste lengte heeft en er niet op gestapt kan worden.

Passessie, dit heren buikdans kostuum heeft fijn handborduurwerk, de top is op maat gemaakt zodat de top mooi aansluit op het lichaam. De belt heeft mooie glas AB stenen en de top heeft schouder patches die fijn geborduurd zijn met hand gemaakte franjes en blinkende glasstenen. De top, broek en rok is verder bewerkt met blauw/goud kant.

Zaina dance costumes maakt prachtige op maat gemaakte bolero’s , ze worden met de hand opgewerkt met mooie steentjes en parels, die perfect bij jouw danskostuum passen.

 

Ook worden er mooie schouderpatches gemaakt. Elke ontwerp is weer een uniek design die perfect bij het danskostuum past.

Detail van op maat gemaakt buikdanskostuum, de franje is handgemaakt en het kostuum is rijk bewerkt met kralen, bling AB stenen, regenboog stenen en parels.

Detail van op maat gemaakt buikdans heupgordel. Dit heren buikdans kostuum heeft mooie glinster AB stenen en blauwe stenen. Het zijn hoge kwaliteit glasstenen.

Buikdans kostuum Рdetail van borduurwerk op heuogordel, met parels en glinsterende  AB glasstenen.

Er worden ook mooie 3D bloemen gemaakt.

Passessie van buikdanskostuum.Bling bling stenen en hand gemaakte patches.

Bij Zaina Dance Costumes worden ook mooie Bling Bling accessoires gemaakt om je outfit compleet te maken.